Malzemeler 
8 Dilim Kefal
2 Çorba Kaşığı Çiçekyağı
1 Orta Boy Soğan
1 Orta Boy Sarmısak
2 Orta Boy Domates
2 Küçük Boy Havuç
1 Dal Kereviz
2 Orta Boy Patates
1 Defne Yaprağı
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Fiske Karabiber
1 Bardak Su
1/3 Bardak Sek Beyaz Şarap
1/2 Bağ Maydanoz
4 Dilim Limon

Yemeğin Tarifi  

Önce fırınınızı orta hararette ısıtın. Ön hazırlık olarak domatesleri, kabuklarını soyup çekirdeklerini ayıkladıktan sonra, iri zar biçimi doğrayın. Havucu yıkayıp kazıyın. Kerevizi de yıkayın. Patatesi yıkayıp dış kabuğunu soyun. Havuç, kereviz ve patatesi, iri zar biçimi doğrayın. Soğanı ince yemeklik doğrayın. Sarmısağı ayıklayın. Maydanozu yıkayıp kuruladıktan sonra, ince kıyın.

Orta boy bir tencereye çiçekyağını koyup orta ateşte kızdırın. Yağ kızınca soğanı ve sarmısağı katıp, 2 dakika karıştırarak sote edin. Havuç ve kerevizi, ilave edin. Bunların pişmesine yakın, önce patatesi bir-iki dakika sonra da domatesi ilave edip, 5-6 dakika daha karıştırarak, pişirin.

Balık dilimlerını cam kaba yerleştirin. Sebzeli sosu üzerine dökün. Fırına sürüp 20-25 dakika pişirin Üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis edin.